Помер колишній мер Києва Олександр Омельченко

Останні дні політик перебував у важкому стані через коронавірус

У Києві пішов з життя колишній міський голова столиці та голова Київської міської державної адміністрації (КМДА), депутат Київради та екснардеп Олександр Омельченко. Свої співчуття щодо смерті відомого політика висловив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами Віталія Кличка, з колишнім мером Києва Олександром Омельченком він був знайомий багато років. У політичному колі його називали Сан Санич. Омельченко завжди був енергійним, з мудрим гумором і давав поради досвідченого управлінця, зазначив Кличко.

"Колись він відвідував мої та брата поєдинки. Потім розповідав мені про нюанси політики, зокрема, в управлінні столицею. Ми могли дискутувати, сперечатися, погоджуватися один з одним чи ні. Але Олександр Омельченко любив Київ і був, беззаперечно, одним із тих, хто творив його сучасну історію. Висловлюю щирі співчуття родині та близьким Олександра Олександровича… Світла пам‘ять", — йдеться у дописі Віталія Кличка у Telegram-каналі.

Олександр Омельченко обіймав посаду голови КМДА з 1996 по 2006 роки, був Київським міським головою з 1999 по 2006 роки. Він також очолював Київську міську раду у 1998 та 1999 роках.

Днями стало відомо, що колишнього мера Києва Олександра Омельченка госпіталізували з коронавірусом. Його стан оцінювали як важкий через значну поразку легень внаслідок коронавірусної хвороби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві від ускладнень через коронавірус помер один із найвідоміших політиків із нині окупованого Донецька та один з засновників "Партії регіонів" Юхим Звягільський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марія

25 листопада 2021, 18:30

Світла пам'ять... Справжній господарник і киянин. Співчуття рідним і близьким.

IVAN

25 листопада 2021, 16:36

Да, черти ему в АДУ расскажут, сколько он сука душ загубил!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися