Морози та хуртовини: у Києві скоро очікується справжня зима (Прогноз)

У столиці України незабаром очікується справжня зима з морозами та хуртовиною

В українській столиці вже на початку грудня очікуються морози і хуртовини, синоптики дали свій прогноз на найближчий час. Про це стало відомо з даних, опублікованих на синоптичному порталі "Ventusky".

Відомо, що до 6 грудня у столиці очікується мінлива погода з дощами, в окремі дні буде аномально тепло, проте відлига триватиме недовго, адже вже 6 числа у Києві похолодає. Вночі, 6 грудня, місто накриють хуртовини та мороз, вдень температура підніметься до нуля градусів, проте вночі опуститься до двох градусів нижче за нуль. У наступні дні очікується справжня зима, 7 грудня у місті будуть мінусові температури вдень, а вночі проламають до -5 градусів.

Нагадаємо, що за один вечір   у вівторок, 23 листопада   поліцейські   у Києві   зафіксували 25 аварій.   Це пов'язують із тим, що випав перший сніг. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій   Білошицький. Так, з 17:00 23 листопада до поліції надійшло понад 25 повідомлень про ДТП .

Білошицький нагадав водіям про важливість своєчасної зміни шин в автомобілі. Слід зазначити, що літні шини втрачають значну частину своїх якостей, коли температура повітря опускається нижче 7° C .

Як писали "Коментарі", 23 листопада у столиці йшов мокрий сніг. Температура повітря при цьому була від 1 до 3 градусів вдень та до 2 градусів нижче 0 вночі. На Київщині цього ж дня був мокрий сніг. Температура повітря вдень у Білій Церкві, Яготині, Фастові, Борисполі та Тетереві була від 0 до 2 градусів вдень та до -3 вночі. У Миронівці та Баришівці була вдень до 3 градусів, а на ніч температура впала до -3 градусів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися