Дощі та потепління: прогноз погоди у Київській області на 27 та 28 листопада

Один із днів у вихідні буде дощовим

У майбутні вихідні синоптики обіцяють різке потепління, яке прийде до столиці та Київщини разом із дощами. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, завтра 27 листопада по всій території Київської області очікується дощова погода. Температура повітря досягне 10 градусів тепла вдень, а до ночі стовпчик термометра опуститься до 5 градусів вище за 0.

У Києві в цей день також супроводжуватиметься дощем з ранку до ночі. Температура повітря також підніметься до 10 градусів вдень та до 5 на ніч.

У неділю, 28 листопада, на Київщині очікується хмарна погода протягом усього дня. При цьому максимальна температура повітря вдень досягне 7. Вночі синоптики обіцяють до 2 градусів вище за 0.

У столиці у цей день буде хмарно, без істотних опадів. Температура повітря вдень підніметься до 7 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до 0...2 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що столиці України незабаром очікується справжня зима з морозами та хуртовиною. Синоптики розповіли, коли саме киянам варто очікувати на таку погоду. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що українські синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці у новорічну ніч снігу, хуртовин і морозів чи погода буде, навпаки, спокійною. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися