Панорами Дарниці з висоти: шлях трамвая на ДВРЗ (ВІДЕО)

Для деяких киян це — спогади дитинства та улюблені рідні місця

На Дарницькій район Києва в чудовий осінній день можна подивитись з висоти. Чудові панорами та як змінилась територія оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах видно маршрут та панорами Дарниці, зроблені з висоти над коліями трамвая від кінцевого кільця до Дарницької площі, над Старою Дарницею.

"Якою є доля київського трамвая на ДВРЗ? Ця реконструкція кинута вже давно, так і не досягнувши завершення, а замість трамваю "тимчасово" ходить автобус. Нам говорили про 90% завершення робіт, а тут... раптово... Коли ж буде завершено реконструкцію, і трамвай знову поїде звичним маршрутом? Відповіді я не маю", — прокоментував автор своє відео.

Сергій Мухлинін показав панорами Дарниці між проводами та голубами у чудовий осінній день. "Підписав вулиці, щоби легше орієнтуватися, а також подивитися на рідні краї з незвичного ракурсу", — зазначив автор відео.

Киянин додав: "У мене про трамвайний маршрут №33 залишилися найтепліші дитячі спогади. На ньому можна було доїхати від будинку прямо в ліс, а далі пішохідний маршрут та природа на цілий день! Напевно, так завжди — найприємніші спогади з дитинства".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві невдовзі відкриють автомобільне сполучення новою ділянкою Великої Кільцевої дороги та транспортну розв’язку. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що автосполучення ділянкою Окружної дороги на Оболонь відкриють від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської після 20 грудня. Також буде відкрита естакада над вулицею Богатирською.

Нагадаємо, у столиці планували відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

Окрім того, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, як у Києві відкрили Respublika Park та дивіться відео, як виглядає один з найбільших торгових центрів в Європі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися