У Києві відбудеться прощальна церемонія з екс-мером Омельченком: місце та час

Церемонія проводитиметься з дотриманням санітарних норм та карантинних обмежень

У столиці 29 листопада відбудеться прощання із колишнім мером Києва Олександром Омельченком. Про це повідомляється у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

За інформацією джерела, церемонія прощання буде проводитись сьогодні, 29 листопада, у Колонній залі КМДА (вул. Хрещатик, 36, 2 поверх). Попрощатися з колишнім головою Києва городяни матимуть з 10:00 до 13:00.

Зазначається, що вході до приміщення київської міської державної адміністрації перевірятимуть наявність "зеленого" COVID-сертифікату, негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту для визначення антигену, терміном дії 72 години. Також городяни можуть подати документ про одужання.

Для дотримання протиепідемічних обмежень до Колонного залу пропускатимуть певну кількість осіб за один раз.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що 25 листопада 2021 року в Києві пішов з життя колишній міський голова столиці та голова Київської міської державної адміністрації (КМДА), депутат Київради та екснардеп Олександр Омельченко. Смерть настала від ускладнень після перенесеного захворювання на COVID-19. Останній місяць він перебував на лікуванні у закладі охорони здоров'я. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання писало, що 18 листопада мер столиці Віталій Кличко повідомив госпіталізацію Омельченка з великим відсотком ураження легень. Його стан на той момент був важким. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


sergey

29 листопада 2021, 07:56

это был лучший специалист по пиздингу денег и дерибану земли

Ведмідь

29 листопада 2021, 07:56

Герой Украины, убивший за рулем троих граждан Украины.

гепа

29 листопада 2021, 07:47

много чести вору и убийце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися