У Києві прощаються з екс-мером Омельченком: ФОТО з місця події

Церемонія прощання триватиме до 13:30

У Києві проводжають в останню путь колишнього мера міста Олександра Омельченка. Прощальна проходить зараз у Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє сайт мерії.

picture

У залі зібралося кілька десятків людей, щоб попрощатися з політиком та колишнім головою столиці Омельченка. Серед них родичі, друзі, знайомі та колеги загиблого. Також у церемонії прощання взяв участь мер Віталій Кличко.

picture

"Сан Санич, як ми його називали, любив Київ. А кияни – поважали Омельченка. Для мене він був старшим товаришем і багато в чому наставником. Завжди енергійний і наполегливий, мудрий і з гумором, з великим інтересом до життя та людей. Таким я пам'ятатиму Сан Санича. Світла пам'ять", – сказав Кличко.

picture

Церемонія прощання триватиме до 13.30. Потім на Байковому цвинтарі відбудеться поховання.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що 18 листопада мер столиці Віталій Кличко повідомив про госпіталізацію Омельченка з більшим відсотком ураження легень. Його стан на той момент був важким. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

25 листопада стало відомо, що Омельченко помер у лікарні. Смерть настала від ускладнень після перенесеного захворювання на COVID-19. Останній місяць він перебував на лікуванні у закладі охорони здоров'я. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися