У Києві на ринку "Юність" тривають будівельні роботи (ВІДЕО)

Що відбувається на звільненій від МАФів території можна подивитись з висоти

У Деснянському районі Києва на території поблизу ринку "Юність", який звільнили від незаконних торгових споруд, тривають будівельні роботи. Що відбувається на майданчику показав на відео з висоти блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, територія біля ринку "Юність", де відбувався демонтаж торгових точок, належить лікарні швидкої допомоги. Тут комунальники Києва зачистили лише ділянку комунальної власності.

У комунальному підприємстві "Київблагоустрій" стверджували, що після завершення робіт балансоутримувачі земельних ділянок зможуть відновити благоустрій та використовувати землі за призначенням, а тротуари, які були заставлені тимчасовими спорудами, стануть вільними для киян.

"Подивимося з висоти, що відбувається на ринку "Юність" у Києві зараз. Побачимо, яку площу очистили та спостерігаємо, що буде на новому місці. Зазирнемо поряд на територію лікарні", — прокоментував своє відео Сергій Мухлинін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві невдовзі відкриють автомобільне сполучення новою ділянкою Великої Кільцевої дороги та транспортну розв’язку. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що автосполучення ділянкою Окружної дороги на Оболонь відкриють від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської після 20 грудня. Також буде відкрита естакада над вулицею Богатирською.

Нагадаємо, у столиці планували відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

Окрім того, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, як у Києві відкрили Respublika Park та дивіться відео, як виглядає один з найбільших торгових центрів в Європі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

2 грудня 2021, 06:53

Какая-то мразь построит очередной торговый центр с заоблачными ценами...

Дмитро

30 листопада 2021, 04:20

Весь мир уходит в сеть, ритейл закрывается, площадя пустеют, уже тошно от клаустрофобии гипермаркетов, а идиото Кличко и его команда все воруют землю ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися