У Києві біля метро "Нивки" знесли торгівельні кіоски (ФОТО)

Територію поблизу станції зачистили від МАФів

У Шевченківському районі Києва поблизу станції метро "Нивки" провели демонтаж незаконних торгівельних споруд. Про це розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, на торгівлю у малих архітектурних формах (МАФах) біля метро "Нивки" неодноразово скаржились кияни. Ці невеличкі тимчасові споруди дуже часто неестетично виглядають, заважають пішоходам та не вписуються в архітектуру столиці.

Саме такі металеві споруди прибрали біля станції метро "Нивки", повідомив Трубіцин. Він нагадав, що перевіряв скарги на несанкціоновану торгівлю, коли нещодавно проводив виїзну нараду на цій локації.

"Власники цих споруд майже миттєво отримали припис КП "Київблагоустрій" про надання дозвільної документації та попередження про демонтаж у випадку ненадання таких документів. Але через відсутність офіційних документів і обґрунтованих пояснень МАФи були демонтовані і крапка", — резюмував депутат Київської міської ради.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва у парку "Нивки" дві будівлі знаходяться у жахливому стані. Одна з таких споруд — "Зелений театр". Мешканці Києва також занепокоєні тим, що парк "Нивки" роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території розбиті доріжки. У будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва відремонтували та озеленили звільнений від стихійної торгівлі парк "Привокзальний". На території зони відпочинку поблизу Дарницького залізничного вокзалу завершили капітальний ремонт. Столичні комунальники висадили тут глід, ялинки та сакури.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд

Читайте также