Поїзд до аеропорту "Бориспіль": пасажирам нагадали про графік та ціни

Швидкісний експрес курсує з двома зупинками

За три роки з запуску швидкісного поїзду Kyiv Boryspil Express перевезли майже два мільйони пасажирів. В "Укрзалізниці" нагадали пасажирам про графік та ціни, передають "Коментарі".

З центрального залізничного вокзалу Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися менш ніж за 50 хвилин. Швидкісний поїзд Kyiv Boryspil Express курсує цілодобово. На маршруті він робить дві зупинки, одну з яких відкрили на Видубичах торік. Друга зупинка — залізнична станція "Дарниця".

Цього року послугами експресу з Києва до Борисполя скористувались понад 600 тисяч пасажирів. Вартість квитка з Києва з центрального або залізничного вокзалу Дарниці до аеропорту "Бориспіль" становить 80 гривень. За добу поїзд Kyiv Boryspil Express виконує по 23 рейси в обох напрямках. Детальний графік курсування швидкісного поїзда — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найдовший залізничний маршрут поїзду "Маріуполь — Рахів", який з’єднає Київщину з одинадцятьма регіонами України, курсуватиме з новенькими вагонами. Довжина маршруту складає понад 1800 кілометрів. Новий поїзд №5/6 "Маріуполь — Рахів" запускають з 12 грудня.

Нагадаємо, Київ та Варшаву планують з'єднати лінією швидкісної залізниці. З української сторони швидкісна залізнична лінія буде пролягати з Києва через Рівне та Ковель, з польської — через Люблін до Варшави. Швидкість потяга становитиме до 250 кілометри на годину. Розробкою проєкту займається італійський підрядник.

Читайте також, що зі столиці України до Польщі відновили курсування поїзда "Київ — Варшава".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися