Нова уніформа столичних інспекторів з благоустрою

Форма для працівників Департаменту благоустрою Києва розроблена одним з столичних університетів

Уніформу пошиють для усіх 120 інспекторів з благоустрою. У перший день нового 2022 року вони вийдуть на роботу у новому одязі.

Досі у Департаменту не було своєї форми – люди носили повсякденний одяг та інколи мали непорозуміння з громадянами-порушниками. Відпер відразу буде видно, що це – офіційні особи, і тому до зауважень щодо оформлення МАФа чи протоколу за неприбране сміття будуть прислухатись краще.

Нову форму презентував Тимур Ткаченко, директор Департаменту КМДА. Зимовий комплект складається з двох речей: 

- тепла куртка кольору хакі та шевроном на рукаві;

- жилет графітового кольору з надписом "Інспекція з благоустрою КМДА".

Крім того кожен інспектор матиме брендовану сумку для планшета. Планшети вони використовують вже рік – їх придбали для того, щоб впорядкувати роботу зі зверненнями киян.

Інспектори працюють з інформаційною системою, створеною "Контактним центром міста Києва 1551". У неї заносяться зауваження громадян щодо ситуації в місті: відсутність води, розбитий тротуар, відключення електроенергії тощо. Там же є категорія зауважень, які стосуються об'єктів благоустрою. Інспектори мають доступ до спеціальної карти, де ці об'єкти розміщені, і тому можуть оперативно вирішувати проблемні ситуації.

Ще одним напрямком діджиталізації міського простору є створення туристично-культурного порталу Києва.

Детальніше про нові можливості для роботи зі звернення громадян на службу 1551 можна дізнатись за статті видання "Коментарі", розміщеній за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися