Триває будівництво метро на Троєщину: які зміни на Подільському мосту (ВІДЕО)

Перший сніг не завадив будівельникам продовжити роботи

У Києві тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину на Подільському мосту. Що змінилося на майданчику, та які роботи виконують зараз, на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

За словами автора відео, поблизу Русанівських садів нечисленні працівники завершують роботи на монолітних тунелях. "Повільно, впевнено, багато ручної праці, у тому числі й прибирання снігу. Сніговий ранок додав краси, а крім цього, слідами відразу видно, де працюють, а де — ні", — зазначив блогер у коментарях до нового відео.

На його думку, зараз найсуттєвіша позитивна зміна на будівництві метро на Троєщину — це монтаж крана біля Центральної садової. На нових кадрах він показав ділянку над Русанівськими садами у бік запланованої дороги на Бальзака.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві невдовзі відкриють автомобільне сполучення новою ділянкою Великої Кільцевої дороги та транспортну розв’язку. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що автосполучення ділянкою Окружної дороги на Оболонь відкриють від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської після 20 грудня. Також буде відкрита естакада над вулицею Богатирською.

Нагадаємо, у столиці планували відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату. Очільник столиці повідомив, що один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд мають відкрити на Русанівських садах.

Окрім того, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, як у Києві відкрили Respublika Park та дивіться відео, як виглядає один з найбільших торгових центрів в Європі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

8 грудня 2021, 08:55

Это издевательство , а не строительство . На участке мостицкая - пр-т Правды я за 3 месяца видел 4 человека , у нас скоро деревья вырастут.

Владимир

6 грудня 2021, 22:31

Темпы впечатляют,количество строителей человек 15 нащитал.Я думаю к 2047 году метро таки поедет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися