У Києві демонтують кіоски з прийому вторинної сировини (ФОТО)

Демонтаж довелося проводити за участі не тільки комунальників, а й поліції

У Солом’янському районі Києва ще на одну незаконну тимчасову споруду стало менше. Про це розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, демонтувати кіоск з прийому вторинної сировини комунальникам та правоохоронцям довелося "з боями". Споруду прибрали з вулиці Ползунова, 6.

"Неподалік звідси знаходиться Південний вокзал. І місцеві мешканці неодноразово скаржились, що біля кіоску із вторсировиною збирається, м'яко кажучи, соціально невідповідальний контингент, а саме — любителі оковитої та безхатченки", — розповів Трубіцин.

Перехожі скаржилися на таку ситуацію та столичні комунальники зайнялись незаконною спорудою, зазначив депутат Київради.

"Під час демонтажу виникла одна проблема. Справа в тому, що один з працівників цього кіоску просто не хотів з нього виходити. Хоча працівники "Київблагоустрій" надали йому можливість навіть винести свої речі з МАФу, але той навідріз відмовлявся залишати приміщення. Тому довелось викликати поліцію. І тільки після цього чоловік врешті-решт залишив кіоск, який демонтували", — повідомив Трубіцин.

Він оприлюднив світлини, як проводили демонтаж незаконної споруди на Солом’янці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом’янському районі Києва продовжать капітальний ремонт та облаштують більше локацій для відпочинку. Наступного року на території парку "Орлятко" планують встановити нові дитячі та спортивні майданчики.

Нагадаємо, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Читайте також, як на Позняках облаштовують зони відпочинку у парку "Прибережний"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися