На Солом’янці облаштують локації для активного відпочинку (ФОТО)

Що столична влада планує зробити в районі

У Солом’янському районі Києва продовжать капітальний ремонт та облаштують більше локацій для відпочинку. Про це розповів генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

За його словами, наступного року на території парку "Орлятко" продовжаться роботи з капітального ремонту. Ця зона відпочинку користується попитом серед киян, зазначив генеральний директор КО "Київзеленбуд".

"Будемо облаштовувати нові дитячі й спортивні майданчики. Крім того, було чимало звернень щодо влаштування місць відпочинку для дітей старшого віку. Тож заплановано влаштувати у парку сучасний памп-трек – спеціальну трасу з перепадами висоти та схилами, на якій можна кататися на велосипедах, самокатах, скейтах, роликах", — розповів Король.

Як повідомив член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Кивської міськради Вячеслав Непоп, наступного року в планах столичної влади продовжити роботу над громадськими просторами Солом‘янки, де кияни могли б із задоволенням гуляти і куди б приводили своїх дітей.

"Направив відповідне депутатське звернення, аби в 2022 році передбачити в бюджеті Києва кошти на реконструкцію та благоустрій ще однієї черги парку "Орлятко", — заявив депутат Київської міськради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі. 

Читайте також, як на Позняках облаштовують зони відпочинку у парку "Прибережний"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися