У Києві в парку "Прибережний" встановили спортивні майданчики (ФОТО)

Будівництво зони відпочинку на Позняках триває

У Дарницькому районі Києва тривають будівельні роботи з облаштування нової зони відпочинку на території парку "Прибережний". Про це розповів генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

За його словами, парк "Прибережний", розташований у житловому масиві Позняки у затоці Берковщина, скоро стане сучасним простором для відпочинку на природі. Зокрема, в зоні відпочинку вже облаштували пішохідні доріжки, якими гуляють кияни та гості столиці.

"Створили зелений пагорб, на якому розміститься артоб’єкт, що точно зацікавить дітей, хоча й дорослим, думаю, сподобається. Габіонами укріпили берег та відокремили зони для прогулянок. Вже є перші спортивні елементи на майданчику", — розповів керівник КО "Київзеленбуд".

У парку "Прибрежний" на ділянках, де завершили основні ремонтні роботи, столичні комунальники висаджують кущі та сіють газони. Першу чергу нового парку на узбережжі річки Дніпро планують відкрити до кінця цього року. Парк "Прибрежний" стане перлиною Дарницького району Києва. Як виглядає зона відпочинка зараз можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися