На Позняках триває будівництво парку "Прибережний" (ФОТО)

Як змінюється територія нової зони відпочинку

У Києві на Позняках тривають будівельні роботи з облаштування нової зони відпочинку на території парку "Прибережний". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

За даними райдержадміністрації, у Дарницькому районі Києва невдовзі відкриють нову комфортну зону відпочинку поблизу затоки Берковщина. Зараз у парку "Прибрежний" працівники комунального об’єднання "Київзеленбуд" облаштовують територію на площею 7,5 гектарів. Першу чергу нового парку на узбережжі річки Дніпро планують відкрити до кінця цього року. Парк "Прибрежний" стане перлиною Дарницького району, зазначили в райдержадміністрації.

На першій локації площею понад два гектари проводять озеленення території, укладають доріжки та влаштовують інженерні мережі. Як тривають роботи у парку "Прибрежний" можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися