На озеленення Печерську витратять мільйони гривень

Що відомо про заплановані роботи у столиці

Комунальне об’єднання "Київзеленбуд" оголосило тендери на закупівлю робіт з озеленення у Печерському районі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Одне з замовлень стосується озеленення парку Вічної Слави в Печерському районі. На роботи з висадки газонів на цій локації готові витратити майже 1,5 мільйони гривень. Тендер на пошук підрядника оголосили 2 грудня. Аукціон заплановано провести на наступному тижні — 14 грудня. Виконати замовлення підрядник має до 24 грудня цього року. Партерні, мавританські та звичайні газони мають засіяти вручну на площі майже 9,5 тисяч квадратних метри.

На озеленення локації поблизу мосту Патона планують витратити майже пів мільйона гривень. Підрядник має виконати замовлення на транспортній розв'язці мосту. Відповідний тендер КО "Київзеленбуд" оголосив першого грудня. Аукціон також відбудеться наступного тижня. За ці кошти планують висадити майже пів тисячі кущів ялівця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лісовій частині Національного комплексу "Експоцентр Україна" ("ВДНГ") площею понад 14 гектарів до кінця року триватиме планова санітарна рубка дерев. Тут ліквідують дерева вражені бактеріальним раком стовбура та скелетних гілок, стовбуровими шкідниками або гнилизною різного ступеня.

Нагадаємо, у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.

Читайте також, чому під Києвом заради забудови знищили ліс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юра

9 травня 2022, 16:58

Хочу на роботу до вас

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися