У Броварах анонсували програму свята у День святого Миколая

Де та які розваги чекатимуть на дорослих та дітей

У Броварах та селах Броварської територіальної громади підготували святкову програму у День святого Миколая — на 19 грудня. Про це розповіли у Броварській міській раді, передають "Коментарі".

У День святого Миколая у Броварах, а також у Княжичах та Требухові спочатку проведуть святкові програми, а потім урочисто відкриють головні новорічні ялинки. Дорослим та дітям організатори обіцяють цікаве свято. Зокрема, на дітей чекає зустріч зі святим Миколаєм, безліч розваг, конкурси та подарунки.

У Броварах святкові програми проведуть у парках імені Шевченка та "Перемога". У парку імені Шевченка святкувати День святого Миколая почнуть опівдні, у парку "Перемога" — о 16:00 під аркою.

Відвідати святкові заходи у Требухові можна на локації біля озера на вулиці Горького, 2. Святкувати День святого Миколая тут почнуть опівдні. У Княжичах святкування почнеться о 14:30 на вулиці Слави, 9. У Броварах, Княжичах та Требухові головні новорічні ялинки урочисто відкриють о 17:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що неподалік Києва почали працювати кілька локацій для зимового відпочинку. У Бориспільському районі Київщини є багато дивовижних й неповторних місць для відпочинку взимку. Одна з таких локацій знаходиться у селі Проців. Ще одна казкова локація під Києвом чекає на відвідувачів у селі Мотижин — новорічний "Добропарк". Тут встановили яскраві святкові декорації та ялинку, є снігова гірка та фудкорт.

Ще одне з цікавих місць для зимових розваг та відпочинку розташоване в Обухівському районі Київської області. В селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області також можна покататися на лижах або сноуборді. У сорока хвилинах їзди від Києва є курорт Gvozdoff, розташований в селищі Гвоздів. Тут новенькі підйомники та спорядження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися