У Києві змінять маршрут транспорту від метро "Почайна" (СХЕМА)

Киянам пропонують нову покращену схему

У Києві планують замінити маршрут, який курсує від станції метро "Почайна" до станції метро "Нивки". Про це розповів заступник мера Києва Костянтин Усов, передають "Коментарі".

Це шоста пропозиція зі зміни маршрутів від столичної влади, яку оприлюднили для обговорення з громадськістю. Замінити пропонують маршрут №410 на продовжений №419. Як аргументи відмови від маршруту №410, по-перше, те, що він довозить мешканців Сирця і Куренівки до метро "Нивки", а далі треба пересідати на інші види транспорту, щоб доїхати до метро "Святошин" та метро "Академмістечко". По-друге, маршрут №410 не охоплює східну частину Нивок, де є лише один магістральний маршрут автобусу №47.

Новий маршрут №419 охопить найновіший бульвар Києва — Павла Вірського та східну частину Нивок, де не вистачає громадського транспорту. Окрім того, новий маршрут №419 створить прямий зв’язок між Святошинським районом, Нивками, Сирцем, Куренівкою та Почайною. Потенційно №419 можна продовжити вглиб масиву Академмістечко, додав заступник голови мера Києва Костянтин Усов. Він оприлюднив схеми нинішнього та потенційно нового маршрутів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитися на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.

Джерело: https://t.me/usov_ua/260


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


рр

31 січня 2022, 16:52

25 лет ездили этим маршрутом, зачем менять? пустить по дорогам жилих варталов, где нет в принципе маршруток Все в угоду приезжих и понаехавших, которые стоят сотнями на нивках

Каринэ

22 грудня 2021, 05:42

Вместо того чтобы сделать НОВЫЕ маршруты они перекраивают старые меняя маршруты, на самом деле не думая о том как людям ехать! Чем доехать с площади Марченка на Почайную? Они переживают что люди делают пересадку с Нивок до Святошино или Академгородка. А то что теперь другим людям ехать до Сырца и пересаживатся на другой транспорт их не волнует. Тоже самое как с отменой 581(31) маршрутки,которая по их мнению дублирует другой транспорт. Мне вот любопытно что у нас ездит со Святошино через Нивки и по Автозаводской до площади Шевченка? В общем они как были от реалий народа оторваны - так и остались. И их попытки сделать втд что они с народом вызывают уже даже не смех...

Sasa

21 грудня 2021, 21:15

Какой дебил будет ехать с Житомирской на Почайну 2,5 часа в часпик ? На 410 маршрутке выходят пол маршрутки на Сырец, а остальные на Дорогожичи! По петропавловской выехать на кирилловскую, а потом на мост? Адекватные??? Это будет час езды 1 километр! Зато с Петровки на площадь Марченко прямого теперь ничего не будет. Уроды, нет слов!

Sasa

21 грудня 2021, 21:06

Олени! Сами так ездить пробовали?

Алекс

21 грудня 2021, 14:50

Что за долбоёб это придумал?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися