Шкільний ярмарок на Хрещатику: обіцяють низькі ціни

Свої товари на шкільному ярмарку представлять підприємці з різних областей України

У центрі Києва пройде традиційна шкільний ярмарок. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густелев.

"Щорічно протягом останніх 23 років на вулиці Хрещатик за підтримки Київської міської державної адміністрації проводиться загальноміський шкільний ярмарок. На відвідувачів ярмарку чекає широкий спектр товарів для школярів - письмове приладдя, канцтовари, шкільна форма, взуття та інші супутні товари. Важливо, що ярмарок є соціальним проєктом. Завдяки участі в ньому безпосередніх товаровиробників і дистриб'юторів ціни на товари для школярів будуть на 15-20% нижче, ніж у роздрібній торговельній мережі", - зазначив Олександр Густелев.

Згідно з інформацією чиновника, брати участь у продажу товарів шкільного асортименту будуть підприємці з Житомирської, Полтавської, Черкаської, Київської, Херсонської та Дніпропетровської областей.

Ярмарок пройде 15 і 16 серпня на непарній стороні нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-А (в межах вулиць архітектора Городецького і Богдана Хмельницького).

Як повідомляв портал "Коментарі", фестиваль "Сорочинський ярмарок" вперше в історії свого існування не відбудуться - його довелося скасувати через коронавируса. Про це повідомили організатори Національного Сорочинського ярмарку



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися