У Києві від раку помер молодий ветеран АТО (Фото)

У столиці пішов із життя молодий ветеран війни на Донбасі Кирило Недін, йому було 34 роки

В українській столиці від онкологічного захворювання помер молодий ветеран АТО Кирило Недін із позивним "Одеса" — він служив з 2014 року та пішов із життя у віці 34 років. Про це повідомили на сайті видання "Галка".

Відомо, що воїн родом з Одеси, однак останніми роками, враховуючи постійні ротації у зоні ООС, жив у Івано-Франківську та планував оселитися там назавжди. Службу Недін проходив у різних частинах. Після виявлення хвороби був змушений повернутися від служби на лікування. Поховають воїна в Одесі.

Нагадаємо, що 25 листопада 2021 року у Києві пішов із життя колишній міський голова столиці та голова Київської міської державної адміністрації, депутат Київради та екснардеп Олександр Омельченко. Смерть настала від ускладнень після перенесеного захворювання на COVID-19. Останній місяць він перебував на лікуванні у закладі охорони здоров'я. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання писало, що 18 листопада мер столиці Віталій Кличко повідомив про госпіталізацію Омельченка з більшим відсотком ураження легень. Його стан на той момент був важким. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

28 грудня 2021, 08:34

Он умер от последствий употребления наркотиков ( альфа ПВП и других солей).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися