У Києві відкрили виставку про покоління зумерів

Для мешканців та гостей Києва відкрилася виставка, присвячена поколінню зумерів: коли та де її можна побачити

Про відкриття нової виставки, присвяченої поколінню зумерів, повідомляється на фейсбук-акаунті "Твій космос можливостей". Для довідки нагадаємо, що у покоління зумерів чи покоління Z входять люди, народжені у період з 1997 по 2010 рік.

Творці виставки відзначають, що цей музей зумерства і був створений зумерами власноруч, а його метою є донесення ідеї відмінності цього покоління від усіх інших.

Також творці виставки відзначають, що роботи молодих художників та атрибути зумерського стилю життя дає відвідувачам можливість із головою поринути у ту саму культуру, якою живе сучасна молодь. Концепція виставки дозволяє відчути вайб покоління Z, розповідає про атрибутику зумерів: про карти таро та астрологію, електронні одноразові сигарети, рейви, плівкові фотоапарати та багато інших речей.

Виставку буде відкрито для відвідування до 10 січня 2022 року на вул. Воздвиженській, 41, а відчути атмосферу зумерів можна з 15:00 до 21:00 у будні та з 11:00 до 21:00 у суботу та неділю.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві відкрилася авторська виставка гобеленів, заслуженої кельми України Ольги Пелюгіної , де представлено безліч нових і вже давно відомих її робіт.

Також жителі та гості Києва можуть відвідати кілька різних шоу з балету Чайковського та однойменної казки Гофмана "Лускунчик" , щоб поринути в атмосферу новорічних свят та створити відповідний настрій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися