У Києві на Іподромі відкриють найбільшу ковзанку в Україні

У столиці на Іподромі вже з Нового року відкриється найбільша ковзанка в Україні

У Голосіївському районі української столиці біля станції метрополітену "Іподром" вже з Нового року відкриється найбільша льодова ковзанка в Україні. Про це повідомляє видання Sport.ua.

Відомо, що з 1 січня 2022 року у столиці на Льодовому стадіоні біля метро "Іподром" на проспекті Академіка Глушкова, 9 відкриється найбільша ковзанка в Україні, площа якої становитиме 6000 квадратних метрів. Урочисте відкриття ковзанки відбудеться о 10 ранку 1 січня, а організатори обіцяють   яскраву шоу програму.

Як писали "Коментарі", перед новорічними святами в "Борисполі" відкрилася незвичайна локація з фотозоною - про це було повідомлено прес-службою аеропорту. У новій локації встановлено новорічну ялинку та красиву фотозону, в якій кожен мешканець та гість Києва може зробити гарні пам'ятні фотографії.

Фотозона представлена у вигляді ялинки, біля якої встановлено крісло, вкрите теплим пледом. Поруч розставлені іграшки у вигляді гномиків та затишний казковий камін, на якому розмістилися традиційні мішки-шкарпетки. Всі ці деталі створюють таку атмосферу, завдяки якій відвідувачі почуваються гостями у будинку Санта-Клауса.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися