У Києві низка тролейбусів змінять маршрути

Пасажирів попередили та назвали причини

У Києві кілька днів поспіль на початку нового року змінять низку маршрутів тролейбусів. Про це попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними підприємства, у ніч проти 2, 3 та 4 січня змінять маршрут тролейбусів № 92Н через ремонтні роботи. Ремонтувати будуть контактну мережу тролейбуса по проспекту Правди до вулиці Виговського. Через це з 00:50 до 05:20 рух тролейбусів №92Н буде курсувати за маршрутом "Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни)" до вулиці Виговського за діючою трасою, а далі — вулицею Північно-Сирецька до вулиці Білицька. О 05:20 рух тролейбусів буде відновлено за власним маршрутом.

Ще одна зміна маршрутів тролейбусу №91Н буде у ніч проти 4 січня через ремонт контактної мережі по бульвару Дружби Народів — Либідська площа. З 01:30 до 03:50 рух тролейбусів по бульвару Дружби Народів закриють. Транспорт буде курсувати від вулиці Милославської до Дарницької площі та від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Либідська".

Окрім того, у ніч проти 2, 3 та 4 січня буде змінено маршрут тролейбусів № 93Н через ремонт контактної мережі по вулицям від Чорнобильській до Ірпінській. Зміни будуть чинні з 00:30 до 5:30. У цей час рух тролейбусів №93Н буде організовано від станції метро "Площа Льва Толстого" — вулицею Льва Толстого – вулицею Володимирська – бульваром Тараса Шевченка – проспектом Перемоги до проспекту Академіка Палладіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко. Окрім того, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільсько-Воскресенського мосту. Йдеться про автомобільний переїзд із лівого на правий берег.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися