Гірськолижний комплекс "Протасів Яр" відкрив зимову локацію "Бухта winter station"

У Протасовому Яру відкрилася зимова локація "Бухта winter station": графік роботи та особливості

Про відкриття "Бухти winter station" повідомили організатори курорту. Ця локація створена для того, щоб покращити відпочинок на курорті: тут можна смачно перекусити та насолодитися відпочинком у барі після катання на лижах.

"Бухта" працює щодня об 11:00-22:00, а відвідати її можна до того, як завершиться гірськолижний сезон у Протасовому Яру. Локація розташована під схилом, тут є багато фудкортів, в яких можна купити вуличну їжу, зігрівають напої та алкоголь, щоб добре відпочити ввечері.

Робота локації заснована на форматі apres-ski (дослівний переклад французькою мовою - "після лиж"). Ця система має такий порядок: спочатку гостям потрібно активно покататися на сноуборді або лижах, після чого вони зможуть заслужено відпочити на локації, замовити собі смачну їжу або напої (як алкогольні, так і безалкогольні), а також взяти участь у розважальній програмі.

Увечері "Бухта winter station" перетворюється: тут проходять вечірки, що супроводжуються DJ-сетами і можна відправитися на нічне катання.

Зазначимо: вхід до "Бухти winter station" вільний і для того, щоб потрапити туди не потрібно купувати скі-паси або брати спорядження в оренду.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що на потяги з Києва до лижних курортів додали кілька нових вагонів.

Читайте також: "Лижний експрес" із Києва на Закарпаття повернувся на маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися