На Печерську демонтували аварійні конструкції (ФОТО)

Споруди могли впасти у будь-який момент

У Печерському районі Києва провели демонтаж аварійних споруд, які загрожували перехожим. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Київської служби порятунку".

За даними рятувальників, про аварійні будівельні конструкції повідомили місцеві мешканці. Споруди були розташовані на будівлі на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка, 18/20. Будівельне риштування вирвалось із кріплень і могло впасти у будь-який момент. Споруду протягом двох годин демонтували п’ятеро рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювали людей. Пожежа сталася у Деснянському районі столиці. Горіла квартира на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальникам довелося евакуювати 13 мешканців.

Нагадаємо, у Києві під час гасіння пожежі у приватному будинку знайшли тіло жінки. Пожежа сталася у перший день нового року у Дарницькому районі столиці. На вулиці Єлизавети Чавдар горів одноповерховий приватний будинок. Менш ніж за годину пожежу вдалося загасити. У будинку горіли меблі та особисті речі.

Дивіться також відео, як у Києві врятували Новий рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися