На "ВДНГ" запрошують до Резиденції Санти (ФОТО)

Відвідувачам пропонують різдвяні шоу та флешмоби

У Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") можна відвідати Резиденцію Санти та стати учасником шоу-подорожі до іншого виміру. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів святкових програм.

Резиденція Санти працює у Концерт-холі, який розташований у павільйоні №9 на "ВДНГ". Тут на вас чекають чарівні фотозони, казкові ельфи у майстернях та різдвяна пошта, де можна написати листа Санті. Відвідувачі зможуть зануритися у казковий перфоманс, стати учасниками новорічного флешмобу та операції з порятунку Різдва. Відвідати цю локацію можна до 8 січня.

У Концерт-холі також можна подивитись шоу та стати учасником подорожі під назвою "Кібер Санта. Інший вимір". Глядачам покажуть магічних героїв та "Антигравіті-шоу", у якому може повністю розчинитися межа реальності. На українській сцені така програма вперше. Організатори зазначають, що постанова вже вразила суддів американського шоу талантів та глядачів з усього світу. Ця локація працюватиме на "ВДНГ" з 7 по 9 січня. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території "ВДНГ" відкрили святкову зимову оранжерею. До новорічних і різдвяних свят оранжерею перетворили на магічний скляний будинок. Будівлю та приміщення прикрашають святкові декорації та чарівні герої, а у приміщенні виставкової зали працює теплий бар.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг та відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

Читайте також, де у Києві можна зустріти Різдво під звуки джазу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися