Кличко показав новорічні та різдвяні локації Києва (ВІДЕО)

Як виглядає святкова столиця з висоти

У Києві до новорічних та різдвяних свят кожен район прикрасили святковою ілюмінацією. Як виглядає столиця з висоти на відео показав мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

До свят Київ засяяв тисячами вогників та прикрашений численними казковими фотозонами. Головна ялинка столиці, яку відкрили напередодні Дня Святого Миколая увійшла до списку найкрасивіших у Європі. Новорічна столична красуня посіла тринадцяте місце у престижному рейтингу.

На Софійській площі багато цікавих розважальних локацій. В центрі столиці працюють фуд-корти, фотозони, ковзанка, багато локацій для дитячих забав та є теплі зони для відпочинку. Біля Собору Софії Київської новорічні локації можна відвідати до 16 грудня.

На кадрах відео можна побачити й святкову локацію на Подолі. Тут можна покататись на колесі огляду та ковзанці, а до 23 січня триває фестиваль “Різдво на Подолі”. Відвідати його можна на вулиці Сагайдачного та на Контрактовій площі щоденно з 11:00 до 22:00.

Мер Києва Віталій Кличко незвично привітав українців зі святами – Новим роком та Різдвом Христовим. Очільник столиці оприлюднив вітання у вигляді новорічного мультфільму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися