У Києві на даху підстанції хотіли облаштувати кафе

Що відомо про скандал із захопленням будівлі

В Оболонському районі Києва намагалися захопити будівлю трансформаторної підстанції. Про це розповів громадський активіст Олексій Шевчук, передають "Коментарі".

Мешканці будинків на проспекті Героїв Сталінграда 43-В та 43-Г, у яких у дворі почали демонтаж даху трансформаторної підстанції, з’ясували, що невідомі особи планують переобладнати будівлю під кафе та крамницю. Жодних дозвільних документів киянам не надали.

Заяви щодо незаконного будівництва направили до Оболонської окружної прокуратури Києва. Вони були долучені до матеріалів кримінальної справи, яку розглянув Оболонський районний суд. Громадський активіст Олексій Шевчук оприлюднив ухвалу суду, яким на будівлю трансформаторної підстанції наклали арешт та заборонили користування та відчуження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва місцеві мешканці виступили проти знищення ринку "Полісся" заради чергової багатоповерхівки. Забудовник планує звести 25-поверховий житловий комплекс. У проєкті в новобудові буде понад шість сотен квартир, паркінг та зони відпочинку.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва планують побудувати п’ять 25-поверхових житлових будинків, заради яких знесуть торговельний центр "Полярний". Місцеві мешканці вважають таку забудову незаконною та виступають проти знесення ТЦ. 

Читайте також, що відповів Кличко на петицію щодо знесення ТЦ "Полярний".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися