Від Троєщини до Подолу: як виглядає весь Подільський мостовий перехід (ВІДЕО)

З’явились нові кадри, зняті з висоти пташиного польоту

Подільський мостовий перехід можна побачити повністю та оцінити масштаби споруди з висоти пташиного польоту. Нові кадри, зроблені у майже весняну погоду у січні цього року, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео зазначив, що давно не робив "повної" версії улюбленого довгобуду.

"Почав хмарного ранку з лівого берега, з Бальзака — тут стабільний ранковий затор. На місці запланованого проєкту виріс невеликий сквер. Ходять чутки, що на лівому березі досі не вирішили, як будувати міст насамперед — на Бальзака чи Стальського", — коментує відео блогер.

З цікавих моментів, на його думку, те, що почали розчищати землю під Подільський міст до озера.

"Відразу видно, якої ділянки це торкнулося, а що залишилося. Подивився на останні опори, щоб завершити недавні суперечки про їх висоту. Зафіксував на секунду погляд, рівно на висоті останньої опори — вона на рівні над насипом вище залізниці, але під електропроводом. Завезена частина металоконструкцій та складена поряд із величезним краном Terex", — каже автор.

Далі на кадрах — напрямок метро на Троєщину, політ над мостом і під головною аркою.

"На березі залишилися ще металоконструкції для лівого берега, а у воді — останні опори. Пролетів над з'їздами, глянув на покриття. Видно розпочаті роботи зі встановлення відбійників. Завершуємо екскурсію вже у зовсім ясну погоду, на Набережно-Хрещатицькій із прекрасним видом на Дніпро та міст", — підсумував Мухлинін.


Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко пообіцяв відкрити Подільський міст цього року Крім того, у столиці розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися