У Києві працюють пункти утилізації новорічних ялинок (АДРЕСИ)

Знайти найближчу локацію можна на онлайн-мапі

У Києві почали працювати пункти прийому новорічних дерев на утилізацію. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

Новорічні дерева, які прикрашають домівки киян, можуть принести користь й після свят. Під час утилізації ялинки подрібнюють на щепу, яку потім столичні комунальники використовують для догляду за зеленими насадженнями у Києві.

Пункти з утилізації хвойних дерев відкрили у кожному районі столиці, а також на територіях п’яти садиб лісництв комунального підприємства "Дарницьке ЛПГ". Вони працюватимуть до кінця січня з 7:00 до 21:00. Локації пунктів прийому новорічних дерев можна переглянути на інтерактивній мапі.

Нагадаємо, до свят Київ засяяв тисячами вогників та прикрашений численними казковими фотозонами. Головна ялинка столиці, яку відкрили напередодні Дня Святого Миколая, увійшла до списку найкрасивіших у Європі. Новорічна столична красуня посіла тринадцяте місце у престижному рейтингу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час новорічних свят до Київської міської лікарні ветеринарної медицини звертаються десятки киян, чиї домашні улюбленці постраждали від надмірної цікавості до ялинки. Найчастіше домашні тварини гризуть хвою, блискучий дощик або розбиті скляні прикраси. Про заходи безпеки для домашніх улюбленців — в нашому матеріалі.

Окрім того, у Київському зоопарку ветеринари заборонили використовувати ялинки для підгодовування тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися