В аеропорту "Бориспіль" з’явилася цікава фотозона

Де знайти цей чарівний символ авіаційної галузі

Святкова повітряна куля, якою вперше подорожували багато казкових персонажів, прикрасила міжнародний аеропорт "Бориспіль". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію аеропорту.

Повітряна куля стала першим літальним апаратом — аеростатом. Виготовили її у 1783 році брати Монгольф’є. У ті часи люди ще не уявляли, що через століття у небо підніметься перший літак.

Подорожі повітряною кулею описуються у казках. Так, аеростатом подорожували Гудвін, Незнайко, Мюнхгаузен, Вінні-Пух та інші герої казок. Повітряна куля, як чарівний символ авіації, прикрасила центральний хол терміналу D в аеропорту "Бориспіль". Це чудова фотозона для пасажирів, які відлітають з України у різних напрямках. Локація працюватиме до кінця січня.

Напередодні Нового року у терміналі D аеропорту "Бориспіль" відкрили святкову фотозону з новорічною ялинкою, іграшками та казковим каміном. У цій локації пасажири почувають себе в гостях у Санти.

Нагадаємо, до свят Київ засяяв тисячами вогників і прикрашений численними казковими фотозонами. Головна ялинка столиці, яку відкрили напередодні Дня Святого Миколая, увійшла до списку найкрасивіших у Європі. Новорічна столична красуня посіла 13-те місце у престижному рейтингу.

Дивіться також, як виглядають новорічні та різдвяні локації Києва з висоти пташиного польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися