У Київській області та столиці запрошують на Різдво з патрульними

Правоохоронці традиційно проведуть святкову програму

У Київській області та столиці дорослих з дітьми запрошують на святкування Різдва з патрульними. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Києва та регіону.

Святкування Різдва з патрульними відбудеться у п’ятницю, 7 січня. У Києві святкову програму з 12:00 до 16:00 правоохоронці проведуть поблизу Софійської площі — на вулиці Володимирська.

У Київській області святкування Різдва з патрульними відбудеться у Борисполі та Бучі. У Борисполі програму проведуть з 11:00 до 13:00 на центральній площі міста — на вулиці Європейська, 1. Святкування Різдва з патрульними також відбудеться у Бучанському міському парку на вулиці Інститутська, 54 з 11:00 до 15:00.

"Патрульні поліцейські влаштують для вас та ваших дітей справжнє свято. Приходьте та переконайтесь у цьому самі", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції у Києві та Київській області.

Нагадаємо, в центрі Києва на Різдво, 7 січня, можуть закрити п'ять станцій метро. Можливе обмеження та закриття на вхід для пасажирів станцій метро "Майдан Незалежності", "Хрещатик", "Контрактова площа", "Золоті ворота" та "Поштова площа".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на різдвяні свята для киян та гостей столиці у центрі Києва працюють кілька святкових локаційНа Софійській площі різдвяне дійство відтворене у вигляді вертепу. На Контрактовій площі святкову локацію "Різдво на Подолі" оформили у європейському стилі. Біля Арки Дружби народів гостей, які прогулюються пішохідним мостом, чекають святкові декорації та затишна лаунж-зона з гарячими напоями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЫЫ

6 січня 2022, 13:24

"Патрульные полицейские устроят для вас и ваших детей настоящий праздник - праздник наступит тогда, когда эти пидорасы перестанут безосновательно останавливать и досматривать, а также незаконно обыскивать !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися