У центрі Києва працюють кілька святкових локацій (ФОТО)

Як виглядає новорічна столиця напередодні Різдва

У центрі столиці продовжують працювати новорічно-різдвяні локації, де панує святковий настрій та відпочинок. Про графік їхньої роботи нагадали в мерії, передають "Коментарі".

На Софійській площі головна тема локації — Дивоніч, коли народився Ісус Христос. Різдвяне дійство відтворене у вигляді вертепу. Довкола розташовані безліч фотозон, ярмарок, ковзанка, майстерня, музей новорічних прикрас, атракциони та фудкорти. Тут святковий настрій пануватиме до 16 січня.

На Контрактовій площі святкову локацію "Різдво на Подолі" оформили у європейському стилі. Родзинка — прогулянкова ковзанка довжиною понад 200 метрів із кав’ярнею, альтанкою для відпочинку та музичною сценою.

Біля Арки Дружби народів гостей, які прогулюються пішохідним мостом, чекають святкові декорації та затишна лаунж-зона з гарячими напоями. На Контрактовій площі та біля Арки Дружби народів святкові локації працюватимуть до 23 січня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку Київщини" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися