Депо Київського метрополітену можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Як виглядає територія обслуговування метро на "червоній лінії"

Перше відкрите у Києві електродепо Київського метрополітену "Дарниця" обслуговує Святошинсько-Броварську лінію. Як виглядає ця територія з висоти, у новому відео показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

У перші роки існування метро у Києві потяги відстоювалися в тунелях, а вагони обслуговували у тимчасовому депо на Набережному шосе поблизу станції "Дніпро". Електродепо Київського метрополітену "Дарниця" відкрили під час продовження лінії метро на лівий берег Дніпра. Цей об’єкт з 1976 по 1988 роки обслуговував Куренівсько-Червоноармійську лінію метро у столиці поки не відкрили електродепо "Оболонь".

"Ще одна незвичайна повітряна екскурсія місцями, куди не так просто зазирнути. Електродепо Київського метрополітену, яке обслуговує "червону" Святошинсько-Броварську лінію, знаходиться біля станції "Дарниця", ТЧ-1 "Дарниця", — прокоментував автор нове відео.

будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні також можна подивитись з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.

Читайте также