У Києві триває благодійна акція "Зігрій серце солдата"

Киян закликають долучитися до допомоги українським бійцям

У Києві триває благодійна акція щодо збору допомоги українським військовим, які захищають Україну від російської агресії в зоні бойових дій на Донбасі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

Киян запрошують долучитись до акції "Зігрій серце солдата" по збору гуманітарної допомоги у вигляді кави та чаю від грипу у пакетиках. "Давайте об’єднаємо наші зусилля та допоможемо військовим тим, чим є можливість поділитись та зробити їхнє перебування на сході України комфортним. Бійці будуть раді нашій допомозі. Їм приємно відчувати тепло та турботу кожного з нас", — йдеться в повідомленні Дарницької РДА.

Волонтери приймають гуманітарну допомогу у приміщенні Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації на вулиці Кошиця, 11. Вхід знаходиться праворуч від центрального входу. Зустрічатимуть усіх охочих допомогти по будням з 10:00 до 17:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що благодійна акція "Зігрій серце солдата" стартувала торік 20 грудня та триватиме до 21 січня. Всю зібрану допомогу дарницькі волонтери обов’язково відправлять до українських бійців у зону проведення Операції об’єднаних сил.

Нагадаємо, у Києві збирають гроші, щоб добудувати Центр для онкохворих дітей. Після реалізації проєкту кількість сімей, які зможуть безкоштовно перебувати у центрі "Дача" з дітьми під час реабілітації, збільшиться вдвічі — до 15 родин або 350 сімей на рік. Зараз цей заклад орендує приміщення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися