У Києві два дні поспіль можливі обмеження руху транспорту

Водіїв попередили, на яких локаціях

У Києві через офіційний візит американської делегації можливі обмеження руху транспорту у центрі та кількох районах столиці. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення Управління державної охорони України.

У середу та четвер, 19 та 20 січня, у столиці перебуватиме з робочим візитом державний секретар США Ентоні Блінкен. Через це водіїв попередили про можливі обмеження дорожнього руху в центральній частині Києва, а також на деяких вулицях у Дарницькому та Шевченківському районах столиці.

Минулого тижня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонні перемовини з держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Посадовці узгодили подальші кроки України та США в контексті запланованих дипломатичних контактів із Росією в форматі Ради НАТО-Росія та Постійної ради ОБСЄ. Під час свого візиту до Києва Блінкен зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та очільником українського МЗС. Головною темою перемовин стане протидія російській агресії та міжнародна підтримка України щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час святкування Водохреща на станції метро "Гідропарк" відкриють ще один вихід до міста.

Читайте також, які законодавчі ініціативи щодо Києва планують втілити депутати від партії "Слуга народу".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися