Брат мера Києва подав заяву на вступ до територіальної оборони: як відреагували в соцмережах

Володимир Кличко записався до лав територіальної оборони міста Києва

2 лютого очільник міської адміністрації столиці Віталій Кличко прибув до першого центру рекрутингу резервістів тероборони Києва. Мета візиту мера - перевірити, як відбувається робота з охочими стати резервістами сил територіальної оборони киянами. Про це міський голова столиці Віталій Кличко повідомив на сторінці в Facebook.

Також він розповів, що його брат, Володимир Кличко, вже написав заяву та подав пакет документів до рекрутингового центру. Таким чином, всесвітньо відомий спортсмен проявив бажання приєднатися до бригади територіальної оборони міста Києва й показав гарний приклад містянам.

В соціальній мережі кияни схвально відгукуються про таку ініціативу Володимира Кличка. В коментарях вони назвали братів "Гідними синами України", "Золотим фондом" країни", "героями", "крутими в справах". Чимало киян висловили повагу до мера та його брата, а також гідно оцінили гарний приклад готовності стати на захист держави в разі виникнення загрози для суверенітету.

Як повідомляв портал "Коментарі", охочі кияни можуть стати резервістами тероборони. Для цього необхідно пройти співбесіду з командиром батальйону, військово-медичну комісію та підписати контракт для служби в силах тероборони. Більш детально про те, куди звертатися та які з собою треба мати документи - в матеріалі.

Також ми повідомляли, що секретні дані української розвідки вивезли з території Києва. Матеріали, отримані українською розвідкою, перевезли зі штаб-квартири у Києві у безпечніше місце у Західній Україні, повідомляє The Washington Post. Офіційні особи Вашингтона, Лондона й істеблішменту національної безпеки України впевнені у неминучості удару з боку Росії, а Зеленського дані західної розвідки у такій теорії не переконують.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


прохожий

4 лютого 2022, 08:09

Самая натуральная ПОКАЗУХА, работа на публику и набивание себе цены!!!

Я таки из Одессы

2 лютого 2022, 22:00

А перчатки боксёрские одел? Ну так шоб бить по российскому танку прямо в лоб)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися