На трасі Н-07 Київ – Суми ремонтують міст (Фото)

Роботи з реконструкції мосту тривають на ділянці біля Броварського району

На дорозі Н-07 сполученням Київ-Суми тривають ремонтні роботи. Наразі працівники підприємства-підрядника проводять реконструкцію мосту неподалік села Нова Басань. Частина траси в цьому місці проходить біля межі з Броварським районом Київської області. Про це повідомляють на сторінці "Група Компаній "Автострада".

Відомо, що мостовий перехід не ремонтувався з 1980-х років, а зведений він ще в 1960. Довжина мосту 20 метрів, ширина дороги для транспорту – 9 метрів. Фахівці мостобудівного підрозділу розробили проект мосту з рамною конструкцією та розпочали будівельні роботи на об'єкті.

Наразі автомобілі рухаються об’їзною дорогою, яку звели поруч з полотном траси, де ведеться ремонт.

Для ремонту мосту вже провели земляні роботи, забетонували буронабивні палі, облаштували два ростверки та дві насадки опори. Поки що робітники виконують облаштування опор мосту. 

На мосту розмістять сім балок прогонової будови, перехідні плити, тротуари для пішоходів, встановлять бар’єрне на перильне огородження. На проїжджій частині укладуть монолітну плиту та два шари асфальтобетону.

Частина траси Н-07 в межах Чернігівської області вже відремонтована, всього оновлено покриття на відстані 63 кілометри.

Як повідомляв портал "Коментарі", "Укравтодор" відремонтує частину дороги Київ – Звенигородка у межах області. Частину дороги державного значення Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка буде передано на баланс "Укравтодору". Про це відомо з проєкту документу, який Кабінет міністрів схвалив під час засідання 9 лютого.

Також ми писали, що Київ потрапив до топ-5 міст світу за тривалістю пробок на дорогах. У рейтингу 2021 року перша четвірка міст з найбільшим трафіком виглядає так: Стамбул, Москва, Київ, Богота в Колумбії. Хоча в 2020 столиця України перебувала на 7 місці, в 2019 - на 12, в 2018 - на 13. До десятки міст з найбільш завантаженими дорогами потрапила й Одеса, піднявшись з 11 на 6 місце в 2021 році.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися