Стало відомо, чи відкриють вбиральню для відвідувачів одного з сервісних центрів Києва

Приміщення центру на Туполєва планують капітально відремонтувати

В одному з сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ, що розташований по вулиці Туполєва, 19, немає вбиральні для відвідувачів. У відповіді керівництва центру на запит журналіста і блогера Олександра Рудоманова вказано, що туалет попередньо з'явиться навесні. Про це він пише на своїй сторінці в Facebook та наводить фотокопію відповіді.

У тексті вказано, що регіональний сервісний центр розглянув запит на публічну інформацію щодо безкоштовного туалету для відвідувачів територіального сервісного центру №8042. Восени 2021 року тендери на придбання біотуалетів для центру проведені не були "через відсутність бюджетного фінансування". Тому планується провести закупівлю в березні-квітні 2022 року, якщо будуть виділені кошти.

Також у відповіді вказано, що готується проектно-кошторисна документація щодо капітального ремонту приміщення, де розміщено центр. У проекті передбачено перепланування та розміщення там вбиралень для відвідувачів.Недоліки будуть усунені під час ремонту пояснило керівництво сервісного центру.

За словами Олександра Рудоманова, він вже звертався раніше з приводу вирішення проблеми з вбиральнями. Оскільки в центрі чимало громадян приходять отримати державні послуги, скласти іспити, а туалетів для них в будівлі немає. Тому це питання нагальне й має бути вирішене найближчим часом. За якими адресами в Києві працюють громадські туалети читайте тут.

Як повідомляв портал "Коментарі", кияни скаржаться на комунальні служби. В 2021 році зареєстровано понад 10 тисяч звернень щодо благоустрою прибудинкових територій та тротуарів. Такі дані надали в Київській міській адміністрації.

Також ми писали, що на трасі Н-07 Київ – Суми ремонтують міст. Відомо, що мостовий перехід не ремонтувався з 1980-х років, а зведений він ще в 1960. Довжина мосту 20 метрів, ширина дороги для транспорту – 9 метрів.

picture



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися