Синоптики попередили про погіршення погоди у Києві

Про який прогноз варто знати

У Києві вночі 18 лютого прогнозується штормовий вітер і мокрий сніг із дощем. Про це попередили в Українському гідрометцентрі, повідомляють "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, цієї п'ятниці у Києві буде хмарно. Уночі очікується невеликий мокрий сніг із дощем, вдень опади продовжаться. У столиці температура коливатиметься від 1 до 3 градусів тепла. Зранку у Києві потеплішає. Вдень від 0...4 до 6 градусів тепла.

У Києві вночі 18 лютого прогнозують пориви вітру зі швидкістю 15-24 метри за секунду. Тому у столиці та регіоні оголосили перший рівень небезпеки – "жовтий". Під час такої погоди із сильним вітром радять щільно закривати вікна, а на вулиці — триматися подалі від дерев, особливо тополь, ліній електропередач і рекламних щитів. Водіям радять не паркуватися біля дерев.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль, у якому перебували люди. Жінку дістали з автомобіля свідки надзвичайної події, водій загинув. Рятувальникам довелося діставати тіло загиблого чоловіка автокраном. Крім того, під час падіння дерево повалило стовп і дроти, які пошкодили ще близько десятка автомобілів.

Нагадаємо, у Броварах негода пошкодила дахи будинків і звалила дерева. Зокрема, у Княжицькій школі та приміщенні старої поліклініки зірвало дах. Крім того, штормовий вітер частково пошкодив покрівлю у житловому будинку на вулиці Ярослава Мудрого.

Читайте також, що у Княжичах після негоди замислилися над ремонтом школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися