На двох вулицях Києва частково обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Водіїв попереджають про зміни

У Києві через ремонтні роботи обмежать рух на двох вулицях Голосіївського району столиці. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, рух транспорту обмежать у понеділок, 21 лютого, з 9:00 до 17:00. На цей час обмежать рух транспорту на вулицях Жулянській та Чабанівській. На цих ділянках працівники Шляхово-експлуатаційного управління Голосіївського району Києва виконають поточний дрібний ремонт.

Комунальники перепросили за тимчасові незручності. Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових обмежень й обрати інші маршрути руху. У комунальній корпорації "Київавтодор" також оприлюднили схему обмеження руху транспорту у столиці. 

Окрім того, у Києві проведуть капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту. На це витратять майже 353 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнеться реконструкція трамвайної лінії від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу. Вартість проєкту оцінюють у майже 760 мільйонів гривень. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві збудують дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт становить майже 435 мільйонів гривень.

Читайте також, що у столиці розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися