У парку "Відрадний" відремонтували міст через озеро (ФОТО)

Як виглядає оновлена споруда

У Солом’янському районі Києва в парку "Відрадний" відремонтували пішохідний місток через озеро. Про це повідомили у комунальному об’єднанні "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

Капітальний ремонт пішохідного мосту через озеро тривав з вересня минулого року. За цей час в парку "Відрадний" демонтували старе покриття та укріпили конструкцію споруди. На мосту встановили нові перила та відремонтували сходи. Для потреб людей з інвалідністю поруч зі сходами влаштували пандуси.

Довжина відремонтованого пішохідного мосту у парку "Відрадний" становить понад 45 метрів, ширина – 3,4 метри. Родзинкою споруди є LED-підсвітка на перилах та вздовж нижнього краю конструкції. Проєкт капітального ремонту містка розробляли відповідно до звернень киян та з урахуванням побажань мешканців столиці та громадських організацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва розпочнуть реконструкцію та благоустрій парку "Орлятко". За майже 90 мільйонів гривень тут планують обладнати сучасний памп-трек для катання на велосипедах, самокатах і скейтах. У парку прокладуть пішохідні доріжки, встановлять фонтан в озері та систему автоматичного поливу, а також оновлять систему освітлення. Окрім того, у парку "Орлятко" встановлять камери відеоспостереження, обладнають спортивні майданчики тренажерами та для гри у волейбол і баскетбол. У зоні відпочинку також з’явиться дитячий майданчик із батутами, каруселями та гойдалками. 

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. У результаті роботи з’явився попередній ескізний проєкт зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів і зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися