У Києві усі виїзди та в’їзди облаштували відеокамерами

За пасажиропотоком слідкують онлайн

У Києві повністю облаштували відеокамерами виїзди та в’їзди до столиці. Про це заявив керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Оленич, передають "Коментарі".

За його словами, по транспортному периметру Києва встановили 256 відеокамер, які допомагають аналізувати автомобільний потік. На тлі загрози військового вторгнення з боку Росії збільшення пасажиропотоку на виїзд з Києва не зафіксували, повідомив заступник мера столиці.

"Аналітика гасить паніку. Кількість виїздів з Києва за останні три дні — 715 000. За аналогічний період минулого тижня — 705 000, по заїздам ситуація дзеркальна. Ніякого масового виїзду з столиці не зафіксовано, коливання в межах норми", — заявив Оленич.

Ці дані вдалось отримати, завдяки тому що всі виїзди та в'їзди до Києва закриті системою відеоспостереження, наголосив заступник голови КМДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві медичні заклади забезпечені усім необхідним на випадок виникнення надзвичайних ситуацій в контексті загрози вторгнення з боку Росії. В мерії наголосили, що столичні лікарні, зокрема, забезпечені автономними джерелами електроенергії та в разі надзвичайної ситуації готові до відключень енергії та водопостачання.

Нагадаємо, у Києві усі освітні заклади мають укриття під час можливого обстрілу, а керівники шкіл та дитячих садочків пройшли інструктаж, як діяти під час надзвичайних ситуацій. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що столична влада створила інтерактивну мапу, де у Києві можна знайти найближче до вас укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися