У Києві знизилась кількість хворих на грип, ГРВІ та коронавірус

Оприлюднені нові дані по столиці за тиждень

У Києві за тиждень зафіксовали зниження рівня захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ) та на коронавірус. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення державної установи "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ".

За минулий тиждень у Києві зафіксували понад 31,2 тисячі хворих на грип, ГРВІ та на COVID-19. За сім днів показник рівня захворюваності знизився на 16,6%. Зменшення кількості хворих фіксують як серед дорослих, так і серед дітей. За тиждень у столиці захворіли понад 7,4 тисячі дітей та майже 23,8 тисяч дорослих.

Рівень захворюваності на грип, ГРВІ та на коронавірус у Києві перевищує епідемічний поріг на 32%. Це вказує на середній рівень інтенсивності епідемічного процесу у столиці. До медичних закладів у Києві за тиждень госпіталізовано 1112 пацієнтів, серед яких 210 дітей.

Нагадаємо, виробники вакцин від коронавірусу Pfizer та BioNTech оголосили, що починають клінічні випробування специфічної для Omicron вакцини. У компанії Moderna повідомили, що приступили до другої фази випробувань вакцини від цього штаму коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головною небезпекою мутації коронавірусу є те, що нові штами бистріше розповсюджуються.

Читайте також, що у Київській області викрили схему продажу контрафактних ліків від коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

23 лютого 2022, 09:15

Как лечить простуду в домашних условиях https://dnsp.com.ua/g22689346-lechenie-prostudnyh-zabolevanij

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися