Метро у Києві працює: як курсують поїзди

В мерії столиці оприлюднили маршрути

Метрополітен у Києві працює у режимі перевезень. Про те, як курсують поїзди поінформували у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними мерії Києва, метрополітен працює у наступному режимі:

Червона лінія: від станції "Шулявська" до станції "Університет".

Синя лінія: від станції "Героїв Дніпра" до станції "Теремки". Без зупинки на станціях "Майдан Незалежності" та "Площа Льва Толстого".

Зелена лінія: від станції "Сирець" до станції "Видубичі. Без зупинки на станціях "Палац спорту", "Кловська", "Золоті ворота". Також працює ділянка "Славутич" — "Червоний хутір".

У мерії зазначили, що орієнтовний інтервал руху складає 40 хвилин. "Звертаємо увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Станції метро також продовжують працювати як укриття. Просимо не виходити на вулицю і не пересуватися містом без нагальної потреби", — заявили в КМДА.

Тим часом у столиці перекриті два мости — Патона та Дарницький. Проїхати поки що можна Південним та Північним мостами.

Окрім того, у Києві суворо заборонили водіям займати смугу громадського транспорту. Автівки, що рухаються смугою громадського транспорту, будуть вважатися транспортом диверсійно-розвідувальних груп, попередили у Київській міській державній адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині внаслідок постійних обстрілів та боїв багато руйнувань інфраструктурних об’єктів. Точкового руйнування зазнали Васильків та Бровари, повідомив голова Київської ОДА. Серед територіальних громад найбільше постраждали Бучанська, Димерська, Ірпінська та Іванківська громади Київщини.

Нагадаємо, у Києві після завершення посиленої комендантської години запрацювали громадський транспорт та відкрились продуктові магазини. Проте столична влада просить киян не виходити на вулицю і не пересуватися Києвом без нагальної потреби. Подробиці про ситуацію у Києві — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Центральному залізничному вокзалі Києва розгорнули гуманітарний центр



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися