У Києві заборонили продаж алкоголю

У меріїї попередили продавців

З 1 березня у столиці суворо забороняється продаж алкогольних напоїв. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"В столиці суворо забороняється продаж алкогольних напоїв. Зовсім! Окремо звертаю увагу власників магазинів і мереж, аптек щодо ціни на продукти, товари першої необхідності і ліки: "Не підвищуйте ціни, користуючись ситуацією. Бо це, під час війни, — не краще за мародерство", — наголосив мер Києва Віталій Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині внаслідок постійних обстрілів та боїв багато руйнувань інфраструктурних об’єктів. Точкового руйнування зазнали Васильків та Бровари, повідомив голова Київської ОДА. Серед територіальних громад найбільше постраждали Бучанська, Димерська, Ірпінська та Іванківська громади Київщини.

Нагадаємо, у Києві після завершення посиленої комендантської години запрацювали громадський транспорт та відкрились продуктові магазини. Проте столична влада просить киян не виходити на вулицю і не пересуватися Києвом без нагальної потреби. Подробиці про ситуацію у Києві — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Центральному залізничному вокзалі Києва розгорнули гуманітарний центр



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися