Бої під Києвом: як ЗСУ боронять гостомельський напрямок (ВІДЕО)

Окупанти лютують від втрат та обстрілюють житлові дома

На гостомельському напрямку українські захисники мужньо боронять підступи до столиці. Ворог несе значні втрати і лютує, знищуючи будинки мирних мешканців. Про це йдеться у сюжеті Військового телебачення України, передають "Коментарі".

Російські окупанти не полишають надії захопити Київ та стягує до околиць столиці України нові підрозділи. Усвідомивши, що легкої прогулянки затишними київськими вулицями в нього вже не буде, противник обрав тактику спаленої землі. Артилерійським та мінометним вогнем ворог вщент руйнує забудову пристоличних населених пунктів — Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Бородянки та інших.

"Ситуація контрольована. Ворог б’є підло — житлові квартали, громадські місця", — каже український військовослужбовець Віталій.

На гостомельському напрямку вже котрий день тривають запеклі бої за кожний сантиметр української землі. Детальніше — дивіться на відео.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області, під Києвом, українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Уламки впали на митний склад у селищі Калинівка. Жертв та постраждалих немає. У Броварах та Броварському районі триває спецоперація Збройних Сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися