ЗСУ знищили ще одну ракету, яка летіла на Київ (ФОТО)

Українська авіація дає відсіч російським окупантам

У Київській області Збройні Сили України знищили ще одну ракету, яку російські окупанти випустили по Києву. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

"В Обухівському районі Київської області була нашою доблесною авіацією збита крилата ракета окупантів, що летіла в житлові будинки киян", — зазначив радник голови Міністерства внутрішніх справ України.

Геращенко оприлюднив світлини знищеного боєприпасу, який впав у лісосмузі.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва українські військові збили ворожий винищувач. Уламки збитого військового літака російських окупантів Су-27 впали на приватний будинок на житловому масиві Осокорки. Будівля вщент зруйнована, інформації про постраждалих поки що немає.

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Окрім того, російські окупанти нанесли авіаудар по Борисполю. По місту випустили три ракети, дві з яких збили ЗСУ, одна влучила у військову базу. Подробиці — у відеозверненні мера Борисполя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин Корсак

9 березня 2022, 17:15

Щиро співчуваю усім нам. Сиджу, як усі, під загрозою 575 ракет, які Кучма віддав ворогу в 1999 р. Прошу поглянути на цю схему з ТОЧНИМ ПЕРЕДБАЧЕННЯМ МАЙБУТНЬОГО. Воно ВЖЕ НАСТАЛО!!! Але не всі ще помітили, зокрема - наші ЗМІ та лідери України. Схему НЕ ЗМІГ ВСТАВИТИ - не та тут програма. Тому прошу поглянути в Інтернеті на терміни Noglossary та "протеїн Fy". За усіма поясненнями прошу до мене - [email protected]. МА. власних понад 900 статей і тез, та й насканував ще понад 100 000. Мрію надати це Президенту, РНБО і КМ. Поки-що стикаюсь з блокуванням. Костянтин Корсак

Михайло

9 березня 2022, 16:54

Навіщо вам це, росіяни?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися