У Києві знову почне працювати служба доставки Glovo: подробиці

Після вимушеної перерви у роботі, пов'язаної з нападом Росії на Україну, служба доставки Glovo знову відновила свою роботу у 20 містах, включаючи Київ

Про відновлення роботи Glovo у Києві та інших містах України повідомляє прес-служба компанії. У повідомленні йдеться про те, що метою компанії є надання гуманітарної допомоги та необхідної логістики людям, які цього потребують. Цього компанія планує досягти шляхом об'єднання кур'єрів та клієнтів з партнерськими ресторанами, продуктовими магазинами, аптеками та неурядовими організаціями.

Glovo також заявляє, що компанія не має наміру отримати фінансовий прибуток від роботи служби в Україні. Також компанія відмовилася від комісійних платежів та оплати доставки для недержавних організацій, аптек та партнерів. У свою чергу, суму, отриману за доставку від користувачів служби доставки, буде направлено до фонду "Повертайся живим".

Крім того, у зв'язку з обставинами Glovo адаптувала активну компенсацію для кур'єрів, щоб дати їм можливість утримувати свої сім'ї і себе.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що дитячі садки Києва щодня забезпечують українських воїнів гарячими обідами.

Читайте також: у Києві розробили онлайн-карту працюючих продуктових магазинів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися