На підступах до Києва ЗСУ знищили танки окупантів (ФОТО)

Російським танкістам не пощастило побачити столицю України

У Чернігівській області Збройні Сили України знищили танковий підрозділ російських військ, який прямував до Києва. Про це повідомили в Оперативну командуванні "Північ", передають "Коментарі".

Українські військові продовжують успішно виконувати завдання щодо захисту України від "руських асвабатітелей".

"Цього разу не пощастило танковому підрозділу, який мав на меті безперешкодно пройти через наших оборонців і висунутись в напрямку столиці України. Але наші військові - це міць, героїзм та професіоналізм. Після запеклого бою ворог практично був знищений, а танкістам армії окупанта так і не судилося побачити столицю нашої Батьківщини", — йдеться в повідомленні.

Бойові дії з російськими окупантами тривають й на підступах до Києва на ірпінському напрямку. Більша частина Ірпеня знаходиться під контролем українських військових, за решту — тривають запеклі бої, зокрема — з диверсантами. Подробиці про ситуацію в Ірпені — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українським захисникам вдалося звільнити від окупантів ще два населених пункти на Чернігівщині. Збройні Сили України не дали ворогу можливості встановити понтонну переправу, стримали наміри окупантів просунутися в бік Києва та отримали в якості трофеїв понад десяти одиниць ворожої техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися